ÅLBÆK: ForårsRevyen blev endnu engang begavet af XL-Bygs foreningsstøtte. Tirsdag den 29. januar modtog Aalbæk Sjøw 7.610 kr. fra XL-Byg i Elling.

Pengene skal bruges til den kommende revy, som har premiere fredag den 8. marts på Hotel Hvideklit i Bunken.

Årsagen er, at XL-Byg havde inviteret til ”nytårskur”, hvilket i alt sin enkelthed går ud på at uddele udbytte for 2018 til de foreninger, der har været tilmeldt foreningsstøtte.

Foreningsstøtte betyder, at man som ny- eller eksisterende kunde i XL-byg, kan tilmelde sig foreningsstøtte til en forening, efter eget valg. Derefter betaler XL-byg 1 % af det køb man foretager, hvis man er privatkunde og 0,5 % hvis man er erhvervskunde, til den forening man har valgt at støtte.

Det skal her bemærkes, at det IKKE koster kunden noget, men at det er XL-byg der betaler. Ordningen gælder fra tilmeldingsdato og kalenderåret ud.

De revygæster der ikke allerede er tilmeldt ordningen med foreningsstøtte, får tilbuddet når de kommer til revyen.

Ifølge formanden Søren Hjortnæs er der til dato, solgt lidt over 2/3 af billetterne, så dem der endnu ikke har erhvervet sig adgang til årets store begivenhed, kan nå det endnu, ved at gå ind på revyens hjemmeside www.foraarsrevy.dk. – Revyen spiller den 8., 9., 13., 14., 15. og 16. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...