Soroptimisterne i Skagen støtter krisecenter i Frederikshavn

SKAGEN: I forbindelse med FN’s kampagne ”Stop vold mod kvinder” ønskede Soroptimist International, SI, Skagen at sætte et lokalt fokus på det meget nødvendige arbejde, Frederikshavn Krisecenter udfører for krise- og voldsramte kvinder.

Det skete med en donation på 10.000 kr., som blev overrakt i Kulturhus Kappelborg i Skagen, hvor SI Skagen sammen med Skagen Bibliotek havde arrangeret en forfatteraften med Sara Omar, der med udgangspunkt i sin prisbelønnede bog, Dødevaskeren, gav 164 tilhørere et gribende indtryk af kvinders undertrykte og voldsramte vilkår i visse ekstreme og patriarkalske miljøer - et uforglemmeligt møde med en meget stærk kvinde, der modigt kæmper for kvinders rettigheder.

Soroptimisterne havde også denne aften ladet Kulturhuset lyse op i orange, der er den internationale farve for FN-kampagnen Stop Vold mod Kvinder.

Soroptimist International Skagen er med i et internationalt netværk af mere end 75.000 kvinder over hele verden, der arbejder for at styrke kvinders og pigers status og livsvilkår.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...