HJØRRING: Teaterdirektør Lars Sennels og medarbejderne på Vendsyssel Teater ser tilbage på første halvdel af sæsonen med stor tilfredshed og mange besøgende - godt 18.000 billetter blev solgt hen over efteråret frem til årsskiftet.

Specielt husets egenproduktioner er meget populære.

Sæson 2018/2019 lagde stærkt fra land, da teatret i september havde premiere på publikumssuccesen ”Det tabte land”. Hele spilleperioden var næsten udsolgt ved premieren 19. september, og ventelisterne var lange.

Og selv om teatret ligger i Hjørring, så har vi frederikshavnere faktisk også aktier i det gennem Kulturalliancen, der er teater og musiksamarbejde mellem Hjørring og Frederikshavn Kommuner.

- Der er ingen tvivl om, at vi er kommet i mål med at give nordjyderne gode oplevelser i det nye teater. Teatret er blot knap to år gammelt, og vi synes, vi er ved at finde den kunstneriske linje. Nu skal vi så samtidig finde det helt rigtige niveau for økonomien også, så vi kan sikre, at der er harmoni i det. De første par år har vi brugt til at indkøre det nye fantastiske teater, forklarer Lars Sennels.

Foråret byder også på store oplevelser med yderligere tre egenproduktioner: ”Et Dukkehjem”, ”Havfruen fra Hirtshals” og ”De syv slags dråber”, som alle er i salg og med stor interesse. Derudover er der gæstespil, &-arrangementer, TV2 Nords kåring af ”Årets Nordjyde” i marts og ikke mindst verdens største børneteaterbegivenhed April-festival.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...