I bestræbelserne på at udbrede kendskabet til badmintonsporten har Badminton Danmark besluttet, at der i ligaens grundspil skal den fjerde hjemmekamp spilles på neutral bane i en såkaldt udflytterrunde.

Vendsyssel Elite Badminton valgte i samarbejde med Sæby Badmintonklub at placere kampen mod Solrød i Sæby Spektrum tirsdag den 28. januar.

Med flot opbakning af mere end 400 engagerede og et meget badmintonkyndigt publikum lykkedes det for VEBs otte spillere at vinde syv sæt ud af ni mulige, hvilket udløste 10 point på kontoen.

Selv den manglende hjemmebanefordel i Arenaen og med afbud fra stjernespillerne Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Kirsty Gilmour, afholdt ikke VEB fra at levere en gedin overraskelse i landets bedste badmintonrække.

Grundet en større operation kunne formanden for VEB, Jan R. Jensen ikke selv overvære kampen fra sidelinjen, men måtte følge slagets gang fra sygesengen i Skagen.

Inden kampen havde Jan ikke de store forhåbninger om,at holdet kunne vinde kampen, men håbede, at det blev nogle velspillede og seervenlige kampe.

Publikum blev i den grad forkælet med nogle tætte og intense kampe, hvor spillerne viste mange lækre tekniske detaljer.

Efter ca. 2,5 times spændende opgør ligger VEB nu på tredjepladsen med 41 point, kun to point efter topholdet Højbjerg. Der resterer nu kun én kamp i grundspillet, hvor VEB på udebane skal møde Skovshoved, mandag den 3. februar. Der er kun to point mellem de to klubber, så alt tegner til, at der igen er lagt op til et spændende opgør.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...