Badmintonklubben lancerer et tilbud, hvor man kan møde op uden makker

SKAGEN: - Vi vil gerne have fat i nogle voksne mellem 16 og 60 år, som har lyst til at spille badminton, men ikke har nogen at spille sammen med eller mangler et par stykker til en double.

- Eller det kan være, at du ikke kan komme hver gang, og derfor ikke kan spiller fast sammen med tre andre, fordi de så kommer til at mangle dig til at spille.

Det siger Dorte Ledet, formand for Skagen Badminton Klub.

Her har man for første gang sat FleksiFjer på programmet. Hver tirsdag kan man bare møde op klokken 20 i badmintonhallen, og der vil altid være et medlem af klubben til sted i hallen, og sørge for at alle kommer til at spille og så vidt muligt på samme niveau.

- Det handler om at det skal være nemt og uforpligtende at gå til badminton samtidig med, at man bliver en del af et socialt badmintonfællesskab, forklarer Dorte Ledet.

- Måske er man flyttet til byen og vil gerne dyrke motion, så kunne badminton være en mulighed.

Det vil være muligt at låne ketcher og bolde af klubben de første par gange, og har man bestemt sig for at være "fast flekser" så melder man sig ind i Skagen Badmintonklub.

Skagen Badminton Klub er en af flere klubber i landet, der har sagt ja tak til at være med i det nye badmintonkoncept. Det er udviklet af visionsprojektet "Bevæg dig for livet-badminton" som DGI Badminton og Badminton Danmark står bag.

- Forestil dog alt det gode, sjov og udfordrende ved badminton bare uden forpligtelserne. Du bliver et del af et fællesskab, der gør det sjovt at være fysisk aktiv, siger Line de Place, der er udviklingskonsulent for "Bevæg dig for livet - badminton."

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...