PostNord har åbnet en ny Collect Shop i Flügger på Øresundsvej 10b i Skagen. Her kan man fremover nemt og hurtigt hente sine pakker fra den stigende nethandel.

- Borgerne i Skagen har nu fået endnu et sted i byen, hvor de nemt og hurtigt kan hente deres pakker fra den stigende nethandel. Det er vigtigt, at vi er tæt på vores kunder og gør det så nemt for dem som muligt at hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem. Collect Shoppen er endnu et vigtigt skridt i den retning, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er mandag til fredag fra kl. 10.00 - 17.00 og lørdag kl. 10.00-12.00.

- Det er enormt glædeligt, at vi nu også kan tilbyde vores kunder muligheden for afhente deres pakker fra nethandlen hos os. Vi tror, at det vil gøre hverdagen lettere for mange af vores kunder, siger Susanne Ørtoft, der er indehaver af Flügger i Skagen.

PostNord tilbyder Danmarks største netværk af udleveringssteder med over 2.500 stk. fordelt over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...