Vinderen snuppede hele 136 makreller plus det løse

SKAGEN: Kl. 05 fredag morgen var der travlt på kajen ved fisketerminalen, hvor 64 deltagere skulle være klar Kl. 06, hvor der blev givet signal til starten på Skagen Havfiskerifestival 2019.

Det er Skagen Havfiskeklub der traditionen tro afholdt den årlige Skagen Havfiskefestival i Kristi Himmelfartsdagene. - Det er 44 år siden den første blev afholdt, og vi kan

med stolthed igen videreføre denne hyggelige tradition, siger Anders Wolff, Skagen Havfiskefestival, der også kunne meddele at alle pladserne var udsolgt.

Havfiskeriet foregår fra lokale både, som deltagerne der kommer fra hele Skandinavien, bliver sejlet ud i. Skibene og fiskerne er på havet både fredag og lørdag, og kommer tilbage ved 14-tiden begge dage. Derefter var der indvejning i auktionshallen, hvor alle var velkommen og havde mulighed for, at se de mange arter fisk der i havet omkring Skagen.

Fredag aften var Skagen Havfiskeklub vært ved en gallamiddag i Marinestuen på Kappelborgvej, hvor menuen var Skagens bedste fiskebuffet.

Lørdag aften var der afslutning og spisning i Marinestuen, hvor vinderne af havfiskefestivalen fik overrakt præmier for mindst 50.000 kr. Hovedpræmien i år var en fiskeferie for én person til Havøysund ved Nordkap til en værdi af 7.100 kr. og den gik til Michael Lorenzen, som blandt fangsten havde 136 makreller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...