De camperende festivalgæster har gennem årene boet forskellige steder. Fra camp´en syd for byen med musikscener, til camp - området placeret i midtbyen (Skolemarken) med let til de musikalske arrangementer, til nu hvor camp´en er placeret på arealerne ved Skagen Stadion.

Her er forholdene blevet meget bedre med bad og toilet. Pladsen er inddelt i klynger, da telte, campingvogne og autocampere skal holdes adskilt af hensyn til brandreglerne.

Her kan også til købes morgenbuffet på stadions cafeteria, som er åbent i festivaldagene.

Ved indgangen finder man festivalens informations og check-in hus. Her er det festivalens frivillige, der tager sig af de mange check-in og de mange spørgsmål, der kan komme i løbet af dagen.

Et spørgsmål de har fået meget af var, om de ikke kunne skaffe bedre vejr.

Fredag formiddag på camp´en skinnede solen fra en næsten sky fri himmel. Camp´en var ved at vågne og man så campinggæsterne valfarte op til badeområdet, nogle med toilettaske og andre med vanddunke der skulle fyldes med vand. Et vue over området fortalte, at det er blevet nye tider for camp gæster. Der er flere campingvogne og autocampere, end der er telte. I løbet af fredag vil der blive udsolgt af pladser på camp´en med over 450 gæster, oplyste medhjælperne ved informationen.

Ved teltene var der ved at komme liv. Nogle sov endnu, mens andre sad udenfor og hyggede sig med sin morgenmad. Udenfor sad frederikshavneren Cai Møller sammen med en del andre gæster. Han kunne fortælle, at torsdagens dårlige vejr med meget vind gjorde, at hans telt blæste ned og stænger knækkede, men med gaffatape er det nu beboeligt igen.

Cai Møller er på festivalen sammen med et hold, som har holdt sammen i mange år. De mener selv at de er kommet her gennem 35 år. De kommer fra Nyborg, Odense, Holstebro, Vejle, Strandby, Frederikshavn, samt fra Norge. Det forlyder at man skal være 50+ for at komme med på holdet og at man kan lave en gin & tonic. De elsker at komme til festival i Skagen. Forholdene på den nye camp er bedre end de andre steder, de har været og så er der et godt sammenhold på en camp. De vil gerne rose medhjælperne her på camp´en. De servicerer gæsterne på bedste mulige måde.

Gamle minder blev også udvekslet over morgenbordet og Cai Møller fortalte om dengang de stod i vand til knæene inde i teltet.

Nu står resten af festivaldagene på koncertoplevelser inde i byen og nyde den specielle atmosfære, både på havnen, byen og spillestederne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...