Hop på cyklen og deltag sammenmed kollegerne i den nye Vintercyklingsuge som Cyklistforbundet netop har lanceret

KOMMUNEN: Hop på cyklen hver dag i en uge, få frisk luft og god motion - sammen hver for sig. Sådan lyder opfordringen fra Cyklistforbundet, der har barslet med en lillebror til den store, årlige kampagne Vi cykler til arbejde. Også i Vintercyklingsugen tilmelder man sig i hold sammen med kollegaerne.

- At arbejde hjemme giver særlig god grund til at sørge for at komme ud og få den daglige motion. Derfor får alle deltagere vores nye Hjemmecyklingsguide med fif til, hvordan man kan komme op på cyklen hver dag i en tid med meget hjemmearbejde, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

For eksempel kan du og kollegaerne booke jeres kalender hver dag på et aftalt tidspunkt og giver hinanden en virtuel High Five, inden I cykler en tur samtidig.

Cyklistforbundet gennemfører Vintercyklingsugen i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra, der forsker i udvikling af nye lægemidler. Stifter af Gubra, Jacob Jelsing, siger:

- Forskning viser, at der er betydelige sundhedsgevinster at hente, hvis man vælger cyklen frem for mere inaktive transportformer som bil og bus. Forebyggelse er altid bedre end behandling, og selv beskedne vaneændringer kan gøre en væsentlig forskel for vores sundhed. Og så er det godt for klimaet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...