Det var et super flot fremmøde i torsdags til Sæson Kick-Off Party på Jakobs Café & Bar.Sammenkomsten arrangeres for at styrke sammenholdet og kampgejsten i byen.

Det blev en forrygende aften, som startede med velkomst ved vært Jakob Sund, som kunne præsentere byrådsmedlem Peter Sørensen.

Peter Sørensen talte om, at få hele byen med, og opfordrede derfor alle til, at være med til at give turisterne den gode historie og en god oplevelse når de besøger Skagen.

Turistdirektør René Zeeberg var på scenen, hvor han blandt andet fortalte, at det bliver et år med rigitg mange aktiviteter og nye tiltag.

Derefter var uddeling af Turisthus Nords kick-off priser, som i år gik til:

SPORT 24 : Bedste Service

Buddy Holly : Nightlife & Love 365

Skiveren Camping : Årets PR

Kulturhus Kappelborg : Årets Kultur Kanon

Skagens Museum : Champagneprisen

Skagen Hotel & Tørst Cocktailbar : Dobbelt Gazelle

Lars Wilhelmsen fra Skagen Race var kommet på besøg fra Norge, og fortalte om årets race og takkede for flot opbakning fra hele Skagen.

Lasse Rungholm fra NORDIC Seaplanes var også på scenen og fortalte om den nye flyrute til Skagen der har premiere i uge 29.

Herefter var Søren From fra Skagen Handelsstandsforening og NORDJYSKE på scenen og fortalte om ”Nordjyskeprisen”, som gives til den mest Engagerede & kreative butik / restaurant / hotel.

Prisen uddeles til næste års Kick-off Party.

De skønne ildsjæle fra Skagen Vinterbader Festival indtog scenen med deres meget underholdende revy om livet som vinterbadere.

Sidst - men ikke mindst, gik John og Jens; Tennessee Plates Duo på scenen og underholdt med god musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...