Vin, kvinder og sang er på programmet 19.september

SKAGEN: Blandt Drachmann-Kvartettens programmer hører programmet "Vin, kvinder og sang" til de populæreste. Det kan opleves i aften, onsdag den 19. september kl. 20 i digterens hus på Hans Baghsvej.

Programmet omfatter foruden tekster af Holger Drachmann også tekster af Sigfred Pedersen, Hans Hartvig Seedorf og Nis Petersen, og derved kommer aftenen ind under kategorien litterær Cabaret, som er et begreb Drachmann opfandt, men aldrig fik gennemført. Det gjorde til gengæld en af hans muser, den norske cabaret- og operettesangerinde Bokken Lasson, som skabte litterære cabaretter i Tyskland og Norge.

Ægteparrene Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard samt Birgit og Poul Bernth vil gøre deres til, at der bliver tale om en festlig og afslappet aften med mulighed for at synge med på kendte viser og sange.

Med den interesse, der har været for at være med til sommerens aftner med kvartetten, vil det være en god idé at gå ind på husets hjemmeside www. Drachmannshus.dk. Her kan man købe sin billet. I dagene op til den enkelte aften vil der være mulighed for at købe billet i Drachmanns, Michael og Anna Anchers hus og på Skagens Museum.

I morgen, torsdag kl. 11.15 fortæller Poul Bernth om "Drachmann og Vendsyssel", og på tirsdag kl. 11.15 fortæller Birgit Bernth om "Drachmann og damerne".

På næste onsdag er det sidste Drachmann-aften i sommer, derfor hedder aftenen "Drachmann-kvartetten siger farvel og tak for i sommer".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...