Bedsteforældre har besøg af deres børnebørn fra Brønderslev og Frederikshavn og alle nyder at være kreative sammen og gå ind i feernes verden

SKAGEN: - Farmor, hvordan staver man til Thorsvej. Se det er vigtigt at vide, når man som Lucas Tirup Yssing er ved at lave et skilt, så feen kan finde vej fra Skagen, hvor den bor og har sin have og komme ned til Brønderslev og finde det hus, hvor Lucas bor.

Farmor Maja Hansen fra Skagen nyder besøget af det fantasifulde barnebarn Lucas, og hun bliver selv inspireret i at leve sig ind i eventyrets verden, hvor de små feer har deres miniaturehaver.

- Lucas og jeg kan gå på stranden og finde små ting til fehaven, siger farmor og tænker at skiltet der viser vej til Thorsvej kan stå i en miniurtepotte.

Lucas og farmor er mødt op til en kreativ formiddag på biblioteket. Til en aktivitet så langt fra i.pad og tv, som man kan komme. De skal selv skabe feens have.

- At være sammen med sit barnebarn på denne måde er sjovt, det er guldtimer, lyder det fra mormor Gitte Kristiansen, der har besøg fra barnebarnet Cirkel Lundholm Danielsen fra Frederikshavn.

4-årige Cirkel maler koncentreret på den lille dør, som skal være lyserød. Hun og mormor er taget på biblioteket, mens mor og lillebror på et år er hjemme og hygge med morfar.

- Det var mor der fandt på at vi skulle tage herned, og at lave skilte, borde og andet til fe-haven er en mormorting, siger Gitte Kristiansen.

Male, klistre små pinde sammen og pludselig har man et lillebitte bord i flotte blå og gule farver.

- Det er så hyggeligt at lave de her ting sammen, siger både farmor Maja og mormor Gitte.

Ingen tvivl om at børnebørnene er enige. Lucas Tirup Yssing fortæller begejstret, at han og farmor også laver ting sammen hjemme i farmors campingvogn.

- Campingvognen var først tænkt som et kreativt rum til mig selv, men Lucas vil også gerne derud og har sagt, at han godt vil overtage campingvognen, hvis jeg ikke have den mere, siger Maja Hansen, og hun søger for at de materialer, de skal bruge er på lager.

- Og så har min campingvogn den fordel, at vi ikke behøver at rydde op, men kan fortsætte næste gang Lucas kommer på besøg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...