Skagen Judoklub havde lørdag den 3. november 5 kæmpere til stævne i Dronninglund. Dog fik klubben ikke medaljer med hjem. Det oplyser Gitte Munk.

Ørsø Judoklub var lørdag arrangør for vendelboturneringen, hvor kæmpere fra hele Nordjylland deltog.

Eduard Biro deltog i stævnet i vægtklassen - 73 kg. Han kæmpede sig til en flot 3. plads. Eduard har holdt en pause fra stævnedeltagelse, så dejligt at han var med igen. Han fik nogle gode kampe, og fik prøve sin teknik af.

Marius Riise var med for anden gang, da der ikke var kæmpere tilmeldt i hans vægtgruppe, blev han rykket op i en vægtgruppe. Marius sørgede for at de større drenge ikke vandt overlegent. Han gjorde det super godt, af en begynder at være. Han fik en placering som nr. 3

Freja deltog i en mix gruppe, da der hellere ikke var piger nok i hendes gruppe. Her fik Freja kæmpet sig op på en flot 4 plads, efter at være kommet til skade i en af kampene, vendte hun fint tilbage, og fik nogle rigtig gode kampe, især med drengene i gruppen.

Det samme gjorde sig gældende for Raluca Amza, hun kom i en mix gruppe som ud over hende var to drenge. Det gav lidt anden modstand og kræver nogle gode teknikker. Raluca måtte se sig slået af de to drenge i gruppen.

Julie Findinge kom til at kæmpe i en ren pige gruppe i vægtklassen - 48 kg. Selvom Julie kæmpede god i gruppen, måtte hun se sig slået af de øvrige i gruppen.

Raluca deltog efter stævnet i en pokalturnering med ren pigekampe, hvor hun blev nr. 1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...