Skagen Bio har i den kommende uges tid premiere på en amerikansk animationsfilm, som er for hele familien, og en engelsk socialrealistisk film.

Animationsfilmen Spioner på Missioner er et helt nyt og sjovt eventyr med masser af humor for hele familien.

Verdens mest tjekkede hemmelige agent, Lance Sterling og det akavede teknologi-geni, Walter må mod alle odds arbejde sammen på den ultimative mission.

Den kræver en helt speciel forklædning: Lance forvandles til en modig, imponerende, majestætisk due.

Med masser af humor, skøre agent-gadgets, god musik og action er det en rigtig familiefilm.

Filmen har premiere på søndag eftermiddag 16. februar.

Socialrealisme

Socialrealismens store mester, instruktøren Ken Loach leverer med filmen Sorry We Missed You igen et filmisk opråb om arbejder-klassens levevilkår i Newcastle. I sin over 40-årige filmkarriere har Loach sat fokus pa de udstødte på samfundets bund med film som blandt andre My Name is Jo, The Angel’s Share og Guldpalmevinderen Jeg, Daniel Blake.

Ricky og Abby Turner slider hårdt for at forsørge familien med to børn, efter finans-krisen ramte og gjorde en ende deres drøm om at eje et lille hus.

Da Ricky får chancen for at blive pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn, men med honorar per leveret pakke, øjner han muligheden for at skabe bedre levevilkår for familien.

Abby er ansat i hjemmeplejen og forsøger at give de ældre og handicappede borgere en smule værdighed. Men tidsplanen er stram og som timeansat er der ingen garanti for arbejdstid, sygedage eller mulighed for flex.

Familien Turner har altid haft et stærkt sammenhold og værnet om deres stolthed, men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, er bristepunktet snart nået.

Filmen har premiere torsdag aften i næste uge, 20. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...