Det er tre vidt forskellige film, Skagen Bio har premiere på i den kommende uges tid.

På søndag gælder det familiefilmen Ellevilde Ella, som er en norsk animationsfilm.

Ellevilde Ella vil lave en spektakulær cirkusforestilling på Solbakken med sin allerbedste ven, Mikkel.

De planlægger et magisk tryllenummer, men da superseje Johnny flytter ind i kvarteret, forandres alt.

Mikkel er imponeret over den nye dreng og alle hans sjove lege og Ella føler sig udenfor.

Da Ella presser Mikkel til at vælge, hvem der er hans bedste ven, løber Mikkel hjemmefra. Nu må Ella og Johnny samarbejde. Hun vil redde cirkusset, men det allervigtigste er at redde venskabet med Mikkel.

Filmen vises også tirsdag, onsdag og torsdag eftermiddag i næste uge, hvor skolerne i en del af landet holder vinterferie.

Klovn

Alle gode gange tre – sådan er det med Casper og Frank, og så har de fleste nok gættet på filmene Klovn.

Efter Klovn the Movie (2010) og Klovn Forever (2015) kommer Klovn the Final til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter.

Casper og Frank har fra starten tænkt Klovn-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab.

De tre temaer har fået hver sin film. I Klovn the Movie handlede det om Franks kamp for at blive far. I Klovn Forever handlede det om venskabet med Casper.

Og i Klovn the Final handler det om kærligheden. Det bliver en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig klovn-rejse på det store lærred.

Hvor den tredje film helt konkret bærer Casper og Frank hen, forbliver en hemmelighed lidt endnu.

Men det forlyder dog, at handlingen tager sit afsæt i, at Frank runder de 50 og får mulighed for at kigge på sit eget liv udefra.

Filomen har premiere tirsdag aften i næste uge.

1917

Torsdag aften i næste uge er der et nyt krigsdrama på progrmmet. Det er filmen 1917.

Da Første Verdenskrig er på sit højeste kastes de to unge britiske soldater, Scofield (George MacKay) og Blake (Dean-Charles Chapman) ud i en tilsyneladende umulig mission.

I et kapløb mod tiden må de krydse fjendtligt territorie for at levere en besked, der vil forhindre et altødelæggende angreb på hundredvis af britiske soldater – heriblandt Blakes egen bror.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...