Det tyske rockabilly band Sandy and The Wild Wombats gæster Skagen

SKAGEN: På Greens i Skagen bliver der knald på musikken fredag 21. juni. Her har restauranten gjort et scoop, idet de har det tyske Rockabilly band Sandy and the Wild Wombats på plakaten.

Bandet har fået en stor karriere med ekspresfart.

Fra de startede i 2014 til nu, har de udgivet en del albums og har været på de fleste scener i Europa og en invitation til Las Vegas.

Fra bandets debut album ”The Girl Can not Help it” i 2015, kom deres første hit “The Wild One”, der også spredte sig lynhurtigt blandt andet på youtubekanalen og fik flere millioner klik på de sociale medier.

Bandet består af Sandy Wild, der med sin fantastiske stemme er skabt til hot rockabilly med stænk af blues og country, til rockballader.

Mark Twang håndterer eminent strengene på guitaren. Der er power på Matty Stroke på trommer og kontrabassen swinger godt med Grischa bag den. Bandet giver 3 koncerter i Danmark og det er første gang bandet er i Skagen.

Greens gør noget ekstra ud af aftenen og går all-in.

Udenfor holder amerikanske biler og restauranten har sat en speciel Rockabilly Burger på menuen.

Så der er lagt op til en festlig aften med anderumper, strutskørter i bedste rockabilly stil og selvfølgelig den livsbekræftende musik stil med knald på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...