Skagerraksvømmerne Anders og Per fortæller i Arena Nord om deres rekordlange svømmetur til Sverige

En 116 kilometer lang svømmetur kræver en hel del fysisk og psykisk, men det kræver også et team og nogle sponsorpenge at få sådan et rekordforsøg i hus.

Det hele flaskede sig for Anders Vestergaard og Per Kristensen, da de i august satten kursen mod rekordforsøget og en svømmetur tværs over Skagerrak.

De havde på forhånd meldt ud, at skulle der blive sponsorpenge i overskud, ville de blive doneret til Anja Lovén og hendes arbejde for heksebørn i Afrika, men pengene passede, og der blev derfor ikke et overskud at donere af.

- Vi har gennem hele vores forløb sagt, at hvis vi fik overskud, eller hvis turen ikke blev til noget, ville vi donere vores sponsorpenge til Anja Lovén. Nu var vi jo så ”heldige”, at få brugt alle pengene, og det har efterladt os med en lidt dårlig smag i munden, fordi vi føler, at vi har ”solet” os i hendes projekt, og det har aldrig været vores hensigt. Vi synes, at Anja Lovéns arbejde for heksebørn i Afrika er et fantastisk livsbekræftende projekt, fortæller de to svømmere.

Anders Vestergaard og Per Kristensen har derfor i samarbejde med Arena Nord arrangeret et foredrag tirsdag 29. oktober. Her vil de to fortælle om deres 38 timer og 116 kilometer lange svømmetur, tværs over Skagerrak til Hunnebostrand i Sverige.

- Foredraget bliver en fortælling i billeder om forberedelser, træning og det at svømme uafbrudt i 38 timer. Pia Lovén (Anjas søster, red.) indleder aftenen med en kort fortælling om DINNødhjælps unikke arbejde i Nigeria, oplyser de to svømmere.

De to vil også fortælle en meget ærlig historie om to mænd, hvis liv også har givet udfordringer, og hvor svømningen og familien, har været grundstenen til at komme tilbage igen.

Billetter til foredraget kan fanges på Arena Nords hjemmeside, og alle penge bliver altså ubeskåret doneret til Anja Lovén og hendes arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...