I weekenden 31. august og 1. september inviterer økologiske landmænd til Økologisk Høstmarked

MEJLING: I weekenden 31. august og 1. september inviterer økologiske landmænd til Økologisk Høstmarked. Der er mere end 80 økologiske værter fordelt i hele landet, så alle har mulighed for et besøg i nærheden af, hvor de bor.

Eskebæk Grønt i Mejling, byder for første gang velkommen til Økologisk Høstmarked. Det oplyser Margit Mølgaard.

- Gæsterne kan se hvad vi dyrker på marken og i vores nye drivhus. Hilse på vores økologiske kyllinger, både de helt nye og dem i hønsegården. Både lørdag og søndag har vi smagsprøver både lavet af vores afgrøder og på udvalgte varer. Søndag har vi besøg af Restaurant Gratværk som også har lavet smagsprøver af vores afgrøder. Vinsmagning fra ”Talesofwine”. Hansens pølsevogn sælger økologiske pølser m/brød, kaffe og hjemmebag. I vores økologiske butik har vi fyldt hylderne op og har, i dagens anledning, lavet nogle ”høsttilbud, fortæller Margit Mølgaard fra Eskebæk Grønt.

I landbruget er høsten en særlig årstid, hvor resultatet af mange måneders arbejde fejres. Den særlige stemning vil de økologiske landmænd gerne dele med andre. Derfor inviterer de hvert år indenfor til en sensommerdag i økologiens tegn.

Høstmarkedet er den økologiske branches fælles landsdækkende forbrugerevent, som arrangeres af Økologisk Landsforening i samarbejde med værter over hele landet. Sidste år valgte 75.000 danskere at bruge en dag på at besøge den lokale økologiske landmand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...