- Folketeatret besøger Frederikshavn Teaterforening den 4/12-2020 kl. 19,30 med forestillingen Emma Ude af Takt – omvendt Emma Gad´s dannelseshistorie, og det glæder vi os rigtig meget til fortæller formand Lilly Pedersen og fortsætter:

- Det er historien om alt det vi ikke må, og så gør skuespillerne på scenen selvfølgelig det, glæd jer til at møde Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Tanya Lund Andersen, Christiane Bjørg Nielsen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund i et sprudlende stykke med alle de udfordringer i forhold til takt og tone der findes.

Forestillingen er lige nu på turné i hele Danmark. De seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie tager nu fat på Emma Gads dannelseshistorie med Danmarkspremieren på Emma ude af takt.

Med Emma ude af takt fører Folketeatret Emma Gad op igennem det sidste århundrede og undersøger hendes gode råd og dannelsesbegreb.

- I julemåneden er det så vores tur her i Frederikshavn, måske en adventsgave til en du holder af og gerne vil nyde teater sammen med, slutter Lilly.

Billetter kan som altid købes lige her, https://www.frederikshavnteaterforening.dk/emma-ude-af-takt og vi kan oplyse, at Det Musiske Hus er fuldt opdateret i forhold til Corona tiltag, så man kan trygt komme i teatret, de ansatte i DMH passer godt på os.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...