Skagen Bio byder både på en tur i rummet og et møde med Elton John

SKAGEN: Skagen Bio er klar med to nye og vidt forskellige nye film.

På søndag eftermiddag, 9. juni, er det en animationsfilm for hele familien – Villy og monsterplaneten.

Villy er på rejse i rummet med sine forældre, da en meteorregn pludselig tvinger ham til at forlade både familie og rumskib. Hans redningskapsel lander på en vild og uudforsket planet. Heldigvis er Villy ikke helt alene. Med sig har han Buck - en overlevelsesrobot - og sammen må de holde stand indtil redningsfartøjet kommer og henter dem.

Villy er heldigvis en nysgerrig dreng man ikke sådan slår ud, og går straks i gang med at undersøge planeten - til stor frustration for Buck, der er sat i verden for at holde Villy ude af problemer.

Villy og Buck møder også rumvæsenet Flash, og sammen udforsker de den farverige planet, dens fauna, dens flora - men også dens farer.

Elton John

Onsdag 12. juni er der premiere på filmen Rocketman.

Mange musikelskere ved, at betegnelsen gælder Elton John, som i øvrigt udenfor biografernes verden netop nu er i gang med at tage afsked med sit publikum.

Rocketman er baseret på historien om den generte pianist Reginald Dwight, der transformerer sig til en flamboyant showman på scenen – en Rocketman – og går fra succes til succes under navnet Elton John.

Det er historien om en opvækst i en dysfunktionel familie, om udfordringen ved at skulle stå ved sin seksualitet, om at blive sat sammen med en gudsbenådet sangskriver, om at blive drevet frem af en ambitiøs impresario og om at opretholde den glitrende facade ved hjælp af stoffer.

I rollen som Reginald Dwight/Elton John har Taron Egerton indspillet sine egne versioner af Elton Johns klassikere, der er blevet mixet tidsmæssig rundt og bruges til at bære historien fremad.

Med Dexter Fletcher som instruktør er Rocketman – med Elton Johns billigelse – blevet en musikalsk fantasi, der bærer essensen af sangerens liv og karriere.

Eltons mor, Sheila Farebrother, spilles af Bryce Dallas Howard, som vennen og sangskriveren Bernie Taupin ses Jamie Bells og Richard Madden er manageren John Reid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...