FREDERIKSHAVN: Mandag 30. september startede dagen lidt anderledes for en gruppe elever i 7.-9. klasse på Privatskolen i Frederikshavn. Eleverne har meldt sig til skolens morgentræning, og som opstart skulle alle igennem nogle fysiske tests, som foregik på Frederikshavn Gymnasium.

Christian Strøm, der har ansvaret for morgentræningen på Privatskolen er glad for testene:

- Vi har en gruppe elever, der vil lidt mere med deres sport eller bare gerne vil i form, og derfor har vi et tilbud til dem om morgenen. Jacob Strøm, som er personlig træner, er ansat og sørger for, at alle uanset sportsgren og forudgående træning får udbytte af træningen. De to årlige tests på gymnasiet gør, at vi kan justere træningen for den enkelte, så det er perfekt,” udtaler Christian.

Frederikshavn Gymnasium er også glad for samarbejdet.

- Der er lavet lidt om på brobygningen i år, så vi er glade for, at eleverne får mulighed for at se de mange muligheder, der er på gymnasiet. Vi har de senere år investeret i faciliteter og bedre testudstyr til gavn for vores egne elever, men også som et tilbud til folkeskoleelever. Vi har i flere år haft et godt samarbejde med talentsportsklasserne, og nu har vi det også med Privatskolen. Det er til gavn for alle parter og da især eleverne, siger uddannelsesleder Jan Bjeldbak.

I løbet af få dage modtager eleverne på Privatskolen testresultaterne, og sammen med Christian og Jacob Strøm kan fokus i morgentræningen nu anlægges. Til foråret skal eleverne så igen til test på gymnasiet, og til den tid er gymnasiets nye testlokale sandsynligvis klar.

- Vi er lige blevet færdige med vores udendørs faciliteter, så de næste måneder bruger vi kræfterne indendørs. Det vil ikke blot gøre testningen bedre, man også sætte os i stand til at udføre flere tests på både løbebånd og cykel. Det glæder vi os til at præsentere – måske også for ungdomsholdene i kommunens idrætsforeningerne, udtaler Michael Rytter, som er en af idrætslærerne med ansvaret for testningen på gymnasiet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...