I The Mule er skuespilleren både instruktør og hovedrolleindehaver

SKAGEN: Skagen Bio har tirsdag i næste uge, 29. januar, premiere på en film som på flere måder sætter fokus på en af de Hollywood-skuespillere og instruktører, som har været et stort navn i rigtig mange år – Clint Eastwood.

Eastwood er instruktør på filmen The Mule, og han spiller selv hovedrollen.

I filmen er Eastwood en ældre mand i slutningen af firserne, der lever alene og er tæt på at være ruineret, da hans forretning står til at gå på tvangsauktion.

Netop da det hele ser allerværst ud, får han tilbudt et job, der i al sin enkelhed går ud på at køre sin bil fra punkt A til B.

Det hele virker let og ukompliceret, men hvad Earl ikke ved er, at han lige er blevet narko kurér for et hårdkogt mexicansk narkokartel.

Han udfører jobbet til alles tilfredshed og faktisk så godt, at hans varer ikke alene forøges, men han får også tildelt en medchauffør, der både skal passe på ham og varerne.

Uheldigvis er det dog ikke den eneste, der holder øje med Earl, for den mystiske nye kurers succes er også blevet opdaget af den kompromisløse DEA agent, Colin Bates (Bradley Cooper).

Så selv om Earls økonomiske problemer er løst, begynder hans samvittighed at nage ham. Kan han nå at vaske tavlen ren igen før enten politiet eller kartellets bødler når at stille ham til regnskab for sine synder?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...