DM i Skills med lokale kombattanter gav pris til Mads Wunderov Andersen

KOMMUNEN: Det blev ikke til lokale Danmarksmestre ved det store årlige danmarksmesterskab – SkillsDanmark - for unge fra erhvervsuddannelserne, der løb af stabelen i København i weekenden.

Rammen var Bella Center og her mødtes 300 unge fra hele landet for at dyste om at blive landets bedste inden for sit fag.

EUC Nord sendte blandt andet tømrer Mads Wunderov Andersen fra Dybvad til mesterskaberne, men selv om han er en

detaljens mand og medlem af nørdeklubben inden for tømrerfaget, så blev det en ung gut fra Lolland Falster, der løb med sejrens palmer.

Men helt uden præmie blev det ikke for 19-årige Mads Wunderov Andersen.

Det var nemlig ikke kun det gode håndværk, der blev fejret.

Lørdag blev der også overrakt en række priser til de elever fra bygge- og anlægsfagene, som på bedste vis tog højde for sikkerhed og korrekt udførelse af arbejdet under konkurrencen.

- Et ordentligt og sikkert arbejdsmiljø er med til at sikre et godt og langt arbejdsliv. Det er vigtigt, også når man er ung, og det vil vi gerne vise eleverne.

- Derfor belønner vi de deltagere, som har været rollemodeller for et godt arbejdsmiljø under konkurrencerne, siger Mette Møller Nielsen, der er arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri og formand for Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg, som står bag Arbejdsmiljøprisen.

Og her kunne Mads Wunderov Andersen så indtage podiet som vinder af Arbejdsmiljøprisen inden for tømrerfaget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...