Anne-Mette Munk Nielsen står i dag i spidsen for Kop & Kande Skagen, hvor hun startede som elev i 1998

SKAGEN: 1. oktober 1998 begyndte Anne-Mette Munk Nielsen i den daværende isenkræmmerbutik Imerco som elev.

- Jeg startede hos Helle og Tom Barnbæk, og min plan var efter et stykke tid, at jeg en dag gerne ville overtage forretningen, fortæller 20 års jubilaren, som markerede jubilæet i weekenden.

Hun skulle dog først lige have sin uddannelse og en tur på barsel, før hun fire år senere kunne realisere drømmen.

- Mine svigerforældre Jette og Bjarne Nielsen hjalp mig ved at købe butikken, da Imerco-kæden gik konkurs i 2002.

Kæden blev dog genstartet, men i 2007 ønsker kapitalfonden, som var ejerne af Imerco-kæden, at overtage forretningerne af de selvstændige ejere, som var med i kæden.

- Det takkede vi nej til og tog navneforandring til Tip Top Isenkram, og indledte et samarbejde med den tyske kæde Hjem & Bord. Det var faktisk et fint samarbejde omkring marketing og indkøb men kæden lykkedes ikke med slå igennem i Danmark. I 2011 kom hun så med i kæden af selvstændige isenkræmmere Kop & kande.

- Inden da var vi startet med at sælge børnetøj, husker Anne-Mette Munk Nielsen.

Hun befinder sig virkelig godt i Kop & Kande, hvor hun faktisk vandt en stor intern konkurrence i kæden, som betød at hun og tre ansatte fik en tur til Paris.

- Vi har et godt sammenhold blandt os alle i kæden, vi har en utrolig dygtig bestyrelse og ledelse, siger hun.

Kæden er også god til at organisere hele Click & Collect- konceptet, hvor kunden klikker og bestiller på nettet og afhenter i butikken.

- Den form for handel er opadgående kan vi mærke. Vi er glade for, at kunderne afhenter varen hos os, fordi vi så kan vejlede dem, og vi kan måske gøre dem opmærksom på andre varer, vi har i butikken, som kunne være noget for dem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...