Rock i Frederikshavn har klar besked: Intet skal ødelægge en god tradition - og vi har drikkevarerne klar til havefesterne i Frederikshavn Kommune.

KOMMUNEN: I en verden, hvor coronavirus pludselig satte en stopper for al sjov, festivaler, koncerter, skinner der alligevel et lys, et håb, for alle festglade mennesker i kommunen.

Rock i Frederikshavn og DRINX er nemlig gået sammen om et tilbud, som kan sætte skub i alle havefester lørdag 13. juni.

- Rock i Frederikshavn er hvert år lig med havefester overalt i Frederikshavn Kommune, og vi har hørt fra mange af vores stamgæster, at de holder fast i traditionen med at mødes i haven til fest lørdag 13. juni trods årets aflysning af vores festival.

- Det vil vi gerne hjælpe til med og sætte vores præg på, så Rock i Frederikshavn er med på dagen, selv om vi desværre ikke kan holde årets fedeste havefest på Knivholt, fortæller Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

- I samarbejde med vores hovedsponsor, DRINX, har vi sammensat en række gode tilbud på drinkspakker til havefesten - og vi fra Rock i Frederikshavn-teamet kommer selvfølgelig og leverer gratis direkte til havefesterne i hele Frederikshavn Kommune, lyder meldingen.

Skal du ikke holde havefest præcis den dag, så kan man selvfølgelig også få glæde af tilbuddet.

Til en god havefest skal grillen også tændes, og folkene bag Rock i Frederikshavn håber, at den lokale detailhandel vil bakke op, med gode tilbud på grillpakker og andet til havefesterne.

- Vi vil gerne vise, at vi i Frederikshavn Kommune formår at holde sammen og hjælpe hinanden, siger Casper Høgsted.

I løbet af dagen forkæles havefesternes gæster med små overraskelser.

- Alle der bestiller en drinkspakke, har mulighed for at vinde fede præmier som uddeles til næste års Rock i Frederikshavn lørdag 12. juni 2021.

Skal man holde havesfest kan man lægge sin bestilling på www.rockifrederikshavn.dk tage kontakt med Rock-teamet i gågaden ved Open By Night i Frederikshavn torsdag 4. juni.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...