Efter en lille ferie, som to af kvartettens medlemmer blandt andet har tilbragt på Bornholm, hvor de medvirkede ved en kulurfestival, er kvartetten, som jo består af de to ægtepar Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard og Birgit og Poul Bernth, atter samlet og parat til at underholde hver onsdag frem til og med 11. september.

24. juli – hedder programmet ”Drachmann og andre Skagendigtere”, og det omfatter tekster af digtere, som Holger Drachmann, Sten Kaalø, Ole Wivel, Harald Bergstedt, Klaus Rifbjerg og andre danske og nordiske digtere med tilknytning til Skagen.

Der er også i år stor interesse for disse aftner, og derfor vil det være en god idé at gå ind på husets hjemmeside www. Drachmannshus.dk og der købe sin billet. I dagene op til aftenen vil der også være mulighed for at købe billet i Drachmanns, Michael og Anna Anchers hus og på Skagens Museum.

Causerierne i haven er der også stor interesse for. Tirsdag kl. 11.15 fortæller Birgit Bernth om ”Drachmann og damerne”. Et populært emne, og om torsdagen kl. 11.15 fortæller Poul Bernth om ”Drachmann og Vendssysel, som udover at berette om Drachmanns andre tilholdssteder i vores landsdel også indeholder beretninger om kunstnerkolonier og andet med tilknytning til Drachmann. Det koster billet til huset + 20kr. at overvære causerierne. Det er ikke nødvendigt med forudbestilling. Haven kan rumme mange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...