Teams fra EUC Nord og Handelsskolen i Frederikshavn fik ikke plads i finalen

KOMMUNEN: Over 3000 elever fra ungdomsuddannelser i hele landet har været med i Company Programme, og af dem havde 154 kvalificeret sig til DM i Entreprenørskab , som i år blev holdt online pga. Covid-19.

- Jeg meget imponeret over, hvor gode eleverne har været til at tage det online-format til sig og overbevisende har pitchet deres gennemarbejdede og innovative ideer.

- Det har været en fornøjelse at møde fremtidens iværksættertalenter, og jeg glæder mig til at se ideerne blive til egentlige virksomheder i fremtiden, siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab, som står bag arrangementet.

Deltagerne dystede i fire kategorier: Science & Technology, Society & Globalization, Business & Service og Trade & Skills.

I hver kategori mødtes eleverne med dommerne i et lukket online-forum, hvor eleverne pitchede deres ide, og hvor dommerne kunne spørge ind til den og give feedback.

Da alle elever havde pitchet, tørnede de fire kategorivindere sammen og pitchede endnu en gang for et mixet dommerpanel og en overdommer, som derefter kårede vindere.

Fra Nordjylland har elever et hold fra EUC NORD i Hjørring og et hold fra Frederikshavn Handelsskole, men det lykkedes ikke for dem at kvalificere sig til finalen, hvor Danmarksmesterskabet gik til team Bubbles fra Herningsholm Gymnasium.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...