Dansk Industri i Vendsyssel uddeler initiativpris til Body Bike i Frederikshavn

FREDERIKSHAVN: Som de første i verden har Body Bike i Frederikshavn valgt at erstatte det traditionelle display med en smartphone-løsning. Brugeren anvender en app og sin egen smartphone som display, og får på den måde sine data med hjem.

Virksomheden henvender sig dermed til et stigende antal motionister, som ønsker at følge med i og planlægge deres træning.

I slutningen af året lanceres en ny model med en 21” touchskærm.

Skærmen kan drejes 180°, og indeholder alle typer af cykelrelaterede videoer samt træningsprogrammer, der kan udføres på gulvet foran cyklen. Indholdet leveres af en ekstern samarbejdspartner.

Virksomheden har netop ansat endnu en medarbejder i udviklingsafdelingen - en ingeniør med speciale i industrielt design. Han får ansvar for at videreudvikle den eksisterende app, og fortsætte digitaliseringen af virksomhedens produkter.

- Body Bike har taget de digitale muligheder til sig, og virksomheden er inde i en fantastisk udvikling. Heldigvis er der stadig mange muligheder for at udvikle produkterne i fremtiden. Og de muligheder har Body Bike tænkt sig at udnytte, siger formand Richard Fynbo, DI Vendsyssel.

Og netop derfor modtager Body Bike International A/S DI Vendsyssels initiativpris 2019.

For et par år siden indgik virksomheden et samarbejde med Plastix i Hvide Sande, om at lave en mere bæredygtig spinningcykel.

Resultatet blev Body Bike OceanIX, der bliver fremstillet af udtjente fiskenet, som normalt er vanskelige at genanvende. Body Bike har solgt 1.000 stk. af den unikke bæredygtige model siden lanceringen i april i år.

Body Bike udgiver også sit eget online magasin, som ikke handler om virksomhedens egne produkter, men henvender sig til spinning-cyklister i almindelighed.

- Virksomheden forstår at udvikle sine kerneprodukter, men samtidig formår man at udvikle nye produkter og services, som er med til at give kunderne og brugerne noget ekstra, siger Richard Fynbo.

Sidste år købte ejerkredsen bag Body Bike den tidligere Martin-fabrik i Frederikshavn.

Body Bike produceres nu i den ikoniske bygning, som er døbt Lighthouse Businesspark. Der er allerede et par andre virksomheder, der har lejet sig ind, og flere er på vej.

Med DI Vendsyssels Initiativpris 2019 er BODY BIKE International A/S en af i alt 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, som bliver uddelt på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i januar næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...