Fyrets venneforening starter FamileNaturklubben, som sætter fokus på at naturen er for alle

Naturen er lige udenfor. Vil du lære den nærmere at kende? Det Grå Fyrs Venner starter ny FamilieNaturklub, og du kan være med. FamilieNaturklubben er nemlig for ALLE.

Det fortæller formanden for Det Grå Fyrs Venner Kurt Rasmussen:

- Om søndagen fra den 2. februar kl. 13.00 går vi på opdagelse i naturen. Vi har kyndige folk, som vil være med til at give dig viden og indsigt i vores natur. Ved du f.eks. om fuglene fryser om vinteren? Kender du træerne der står i skoven? og ved du hvor mange insekter der lever i din have? Vi skal tælle ben på billerne, vi skal finde spændende nye opdagelser, vi skal på nattejagt efter strandtudser. Det og mange flere sjove og spændende emner vil vi sammen tage fat på om søndagen i FamilieNaturklubben.

Hvorfor er det værd at vide?

Vi taler klima og miljø, vi taler om biodiversitet, og hvad betyder det så for mig? Måske påvirker det os mere end vi ved, måske ikke? Men vi kan i fællesskab blive klogere på hvad der sker og hvorfor.

Har du f.eks. lagt mærke til at vi ikke har besøg af lige så mange gråspurve som for 20 år siden? Hvorfor det?

De første to søndage er det gratis at deltage. Det kræver blot at du melder dig til senest fredag den 31. januar inden kl. 12.00 på skagengraafyr@nst.dk eller på tlf. 7210 9011.

Herefter skal man være medlem af Det Grå Fyrs Venner.

Der sker mange andre ting i Venneforeningen, som man også kan være med til. F.eks. har vi i uge 8 en fortælling om Det Grå Fyr og historien. De fleste arrangementer er der tilmelding til, og man behøver kun at komme år det passer ind i familiens kalender.

Det Grå Fyrs Venner er en forening, som har til formål at fremme kendskabet til og interessen for vilde fugle, natur og naturbeskyttelse samt inddrage Det Grå Fyrs historie gennem frivilligt arbejde på fyret og fuglestation, herunder folkeoplysende aktiviteter.

- Som medlem får du en masse fordele og det er fuldstændig frivilligt om du har lyst til at deltage i det frivillige arbejde. Du kan sagtens være medlem blot for at få de mange fordele. Du støtter stadigvæk med dit årsbidrag. Og vi vil så gerne have mange flere venner”, udtaler formand Kurt Rasmussen fra venneforeningen

For at blive medlem skal du melde dig ind. Det koster kr. 200,00 for et år for voksne o. 15 år. Børn (4-15 år) kr. 50,00 og børn 0-3 år gratis.

Som medlem får du:

Gratis adgang til center og fyrtårn i centrets åbningstid

Adgang til spændende klubarrangementer

Gratis deltagelse i FamilieNaturklubbens aktiviteter

Invitationer til særlige aktiviteter

Rabat på specielle ture

Rabat til caféen

Nyhedsbrev tilsendt

50% rabat på entré til Nordsøen Oceanarium

50% rabat til Vadehavscentret

10% rabat på leje af feriehus hos Toppen Af Danmark feriehuse

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...