Nordjyske Bank på jagt efter emner til foreningspris

KOMMUNEN: Nordjyske Bank stiftede sidste år Nordjyske Banks foreningspris med en tilhørende pengepræmie på 100.000 kroner.

Det er en præmie som fordeles mellem tre nordjyske foreninger, der gør en ekstraordinær indsats for at styrke fællesskabet i deres lokalsamfund.

De tre vindere offentliggøres ved Nordjyske Banks kommende aktionærmøder i marts.

- Vi ønsker at sætte fokus på det stærke sammenhold i de nordjyske lokalforeninger og prisen har til formål, at inspirere andre ildsjæle til at styrke sammenholdet i deres forening, forklarer bankdirektør i Nordjyske Bank Claus Andersen.

Nordjyderne kan allerede nu indstille foreninger til prisen på hjemmesiden www.foreningspris.dk, hvor de i perioden frem til fredag 21. februar også kan stemme på deres favoritforening.

Det er ligegyldigt, om foreningen har sit formål indenfor kultur, idræt eller beskæftiger sig med velgørenhed, så længe foreningen i det forløbne år har udvist initiativ eller skabt positivt sammenhold for foreningens medlemmer eller i lokalområdet:

- Foreningerne har stor værdi i mange nordjyders hverdag, og det vil vi gerne bakke op om, fortæller Claus Andersen.

Vinderne af Nordjyske Banks foreningspris i 2019 var blandt andet Nellemanns Haves Venner i Sæby.

- Vi har sammensat en helt uafhængig dommerkomité. Banken er sponsor for prisen, men det er dommerkomiteen der beslutter, hvilke foreninger der har gjort sig fortjent til prisen, siger Claus Andersen.

Dommerkomitéen består af Per Hornum Malmberg, direktør for Arena Nord i Frederikshavn, Karen-Marie Hovmøller, advokat og partner hos Hovmøller & Thorup samt formand for bestyrelsen i Gestus Nord, Birgit Christensen, formand for fodboldklubben Fortuna Hjørring, Klaus Nielsen, frivillig og ildsjæl fra Dybvad, Lars Sennels, teaterdirektør på Vendsyssel Teater i Hjørring og Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...