Det er nu definitivt afgjort at Frederikshavn og Arena Nord skal være svensk hjemmebane til EM i kvindehåndbold til december.

De europæiske kvalifikationspuljer er blevet suspenderet som følge af Corona Virus og EHF har besluttet hvilke hold der er kvalificeret til EM i værtsnationerne Danmark og Norge.

Følgende hold er kvalificeret til EM: Frankrig – Rusland – Holland – Rumænien – Sverige – Ungarn – Montenegro – Tyskland – Serbien – Spanien – Slovenien – Polen – Tjekkiet – Kroatien og de to værter Norge og Danmark. Virkelig stærke nationer og der er virkelig basis for tophåndbold til EM.

Sikkert er det ligeledes at Sverige får hjemmebane i Arena Nord, hvem der i øvrigt kommer i puljen afgøres ved lodtrækningen den 18. juni.

Det bliver spændende og se hvem vi får besøg af i Frederikshavn. Der er mulighed for gensyn fra VM i 2015 af Rumænien – Spanien og Rusland.

Et ønske kunne være, Rusland – Holland og Tyskland – Vi får se den 18. juni.

Nu kan arbejdet så småt begynde med at gøre Frederikshavn til Svensk hjemmebane og forhåbentlig kan vi tiltrække en masse gæster fra Sverige til kampene så vi kan få klædt Arena Nord i blåt og gult. Billetterne til kampene i Arena Nord er allerede sat til salg på www.arenanord.dk. De tre kampdage er torsdag den 3. december – lørdag den 5. december og mandag den 7. december. Billetterne gælder til to kampe på alle tre kampdage. Danmark spiller ikke de dage, hvor der er kamp

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...