Krigsdrama og komedie i biografen

SKAGEN: Skagen Bio viser torsdag aften et nyt amerikansk drama der er inspireret af aktioner i Stillehavet i krigen mellem USA og Japan - Midway.

Der er dårligt gået seks måneder siden japanernes lammende angreb på Pearl Harbor, og den japanske krigsmaskine ruller hen over Østasien og Stillehavsøerne, og amerikanerne ved, at hovedstyrken af den japanske flåde er stået til søs mod ukendt mål.

Hvor vil admiral Yamamoto slå til denne gang? Admiral Nimitz prøver at holde sammen på de amerikanske styrker og opbygge slagkraften igen, men hvilke informationer skal han tro.

Den viljestærke analytiker Edwin Layton vil genoprette troen på sine efterretninger og udpeger målet: Midway.

Nimitz samler sine styrker og med nerverne uden på tøjet venter piloter, der oplevede angrebet på Pearl Harbor, nu på at slå igen og tage hævn for nederlaget.

Stillehavet er stort og maskinernes rækkevidde er begrænset, men nu går jagten ind i det, der skal blive et skelsættende slag i 2. Verdenskrig.

Dansk komedie

På søndag eftermiddag vises først en animationsfilm, som er for hele familien – F for får: Fårmageddon, og sidst på eftermiddagen vises et nyt dansk komediedrama -Ninna.

Der er dejligt ved Præstø, men når man er enlig mor på 40, arbejder på den lokale grill og ens 18-årige søn pludselig vil flytte hjemmefra, så føles det næsten som helvede på jord.

Eller sådan oplever Ninna (Susanne Juhàsz) det i hvert fald.

Hendes verden bryder sammen ved udsigten til at skulle klare sig uden sin Dennis (Rex Leonard). Desværre for ham, opgiver hun ikke så let at få ham hjem igen. Måske den nye nabo (Peter Gantzler) kan være med til, at Ninna giver slip på sønnen, og i stedet giver kærligheden en ny chance?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...