KOM IND: Byens første escaperoom er åbnet

En familie er låst inde i en NATO-bunker i Skagen, den kolde krig er brudt ud, og de venter på ordren om, at trykke på den røde knap, der affyrer de altødelæggende atomvåben, inden fjendens missiler rammer Danmark og dem.

Dramaet der lyder som noget der foregik under den kolde krig, udspiller sig i Escape Skagens bunker som åbnede i uge 29.

Familien Jensen der var kommet på besøg fra Struer, var de første der helt frivilligt var blevet låst inde i den gamle bunker på Trindelvej i Skagen, at deltage i den nye dille: Escape Room.

Et Escape Room er et ”live adventure game”, hvor en gruppe af mennesker bliver låst inde i et rum. Spillerne skal udforske rummet på alle mulige måder, og i fællesskab løse opgaver, knække koder og samarbejde for at finde vejen ud af rummet indenfor en fastsat tidsramme.

- Vores escape room er fyldt med overraskelser og her er intet som det ser ud til ved første øjekast, fortæller Jakob Skytte der sammen med sin kone Pia Larsen har arbejdet i bunkeren et års tid for, at få den klar. Der er mange detaljer der skal på plads inden vi kan sende folk ind i rummene.

For familien Jensen handlede det om at holde hovedet koldt og arbejde sammen, når hele verden afhænger af det og selv den mindste fejl kan udløse verdenskrig. - Vi har altid mulighed for at tilpasse niveauet, så ALLE får en god oplevelse, fortæller Jakob Skytte, der er Game Masters og står klar til at hjælpe.

Man kan invitere vennerne, familien eller kollegaerne med i bunkeren på Trindelsvej i Skagen, hvor Pia og Jakob også forventer at have et nyt rum ’Den Gamle Mine’, klar sidst på sommeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...