Til DNs årsmøde har de inviteret en foredragsholder, der arbejder med klimavenlige retter for børn

Danmarks Naturfredningsforening for Frederikshavn/Læsø inviterer til årsmøde 14. november kl. 19.00 i Maskinhallen, på adressen Skolegade 8 i Frederikshavn. Foreningen byder på kaffe og kage. Der er gratis adgang og alle er velkomne.

Danmarks Naturfredningsforening har til deres årsmøde inviteret en foredragsholder til at krydre mødet.

Her kommer klima og bæredygtighed på dagsordenen når projektchef Bente Svane Nielsen fortæller om alt det som COOP gør for klimaet og naturen. Men hvad mener du, Coop skal gøre mere af? Brug din stemme på mødet og fortæl, hvad du synes er vigtigst for, at vi kan få en grønnere hverdag. Skal der eksempelvis gøres mere ved madspild? - spare mere på plastik? eller få flere dyr på græs?

Bente Svane Nielsen arbejder i Coops ansvarligheds-afdeling. Hun har blandt andet stået bag relanceringen af Madpyramiden her i sensommeren og Coop store GoCook-projekt, hvor 150.000 børn lige nu er i køkkenet og laver klima-lækre retter.

Foredraget holdes umiddelbart efter det egentlige årsmøde, hvor der blandt andet er årsberetning og valg til bestyrelsen i overensstemmelse med vedtægterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...