Ved Vendelboturneringen kunne Skagen Judoklub tage hjem med to medaljer og en pokal

SKAGEN: Til lørdagens Vendelboturnering kunne Skagen Judoklub tage hjem med en sølv og bronze medalje, samt en pokal.

Lørdag 16. marts blev Vendelboturnerings sidste stævne afholdt af Brønderslev, Kauri / Ørsø Judo klub med cirka 70 deltager.

Skagen Judoklub deltog med følgende kæmper Freja Arp, Raluca Amza, Mikkel Strauss og Lasse Strauss.

Freja blev nr. 3 i hendes vægtklasse, med to kampe som hun desværre begge tabte.

Raluca fik en flot Bronze medalje med hjem, da hun blev nr. 3 i mix gruppen. Hvor hun vandt to kampe og tabte to kampe. Den først kamp, overraskede hun sin modstander, og fik en rent kast ind på ham.

Raluca og Freja kæmpede i mix grupper, da der ikke var så mange piger i disse vægt grupper, blev de slået sammen med drengene.

Mikkel var med ude at kæmpe for første gang, han fik to kampe som han desværre begge tabte. Det var nogle gode kampe, hvor der blev gået til den.

Lasse havde ligeledes to kampe i hans vægtklasse, her vandt han en kamp og tabte en kamp. Der blev gået til den, og med lidt mere teknik kunne han have vundet begge kampe.

Raluca, Mikkel og Lasse stillede op i Pokalturneringen.

Her kom Raluca i en ren pige gruppe, hvor hun vandt samtlige kampe og dermed fik en pokal med hjem.

Den gruppe hvor Mikkel kom i var han den letteste, men han fik nogle rigtig gode kampe. Den sidste kamp fik han lov at kæmpe i samtlige 3 min, så han var træt bagefter. (det er 3min effektiv kamp tid.)

I Lasses gruppe var der kun en deltager, hvor Lasse var væsentlig letter en den anden kæmper, men Lasse gik til den og klarede sig rigtig fint, selvom han måtte se sig slået efter to kampe. (da det var bedst ud af 3 kampe

Et godt stævne, med nogle rigtig gode kampe.

Søndag den 7. april holdes der Vendelbomesterskaber af Jetmark Judoklub.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...