SKIFTE: Tidligere professionel fodboldspiller Bjørn Kristensen står nu i spidsen for Loop Fitness Skagen, de tidligere ejere fortsætter

Bjørn Kristensen fra Århus har været på lønningslisten i fodboldklubber som AGF, Newcastle, Portsmouth og til sidst i AAB fra 1995-1997. Siden da har han haft en aktiv erhvervskarriere senest som ejer af et rengøringsfirma med 100 ansatte.

Men nu flytter han hjemmebane til Danmarks nordligste og et af de ældste Loop Fitness-centre i Danmark.

For 2,5 år siden købte han hus i Skagen og har planer om at flytte her op på helårsbasis på sigt.

- Jeg er gået i lære som skagbo, smiler han og fortæller, at han selv er medlem af Loop Fitness i Århus og når han er på ferie i Skagen besøger han centret i Skagen.

- Man kan mærke at centret i Skagen er anderledes end det i Århus, fordi det er socialt mødested. Jeg var her en mandag morgen klokken 8.00 og der var et leben her uden lige, siger han.

- Vi plejer at sige, at kaffemaskinen er vores 17. maskine, tilføjer Niels Jørgensen, og hentyder til at der er 16 maskiner i en cirkel, som man blandt andet kan benytte i centret. Men der er også andre aktiviteter blandt andet er yoga, dans og mere målrettet styrketræning en mulighed at gå til, hvis man er medlem i Skagen. Det er også her man mødes og udveksler historier.

- Der kan sagtens sidde 40 mennesker i vores café og hygge sig. Det er også her man kan møde gamle kolleger, siger den nu forhenværende ejer.

Niels Jørgensen og hans kone Marianne har solgt centret pr. 1. marts.

De fortsætter nu begge som ansatte, sammen med den daglige leder Helle Thomsen. Så for medlemmerne sker der ikke store ændringer, og for den nye ejer er det vigtigt, at han ikke står alene med ansvaret for den daglige drift. Han har ingen erfaring med at drive et fitnesscenter.

- Netop det, at Niels fortsætter og vil hjælpe mig i det vi kalder et glidende generationsskifte, har været vigtigt for at jeg har købt centret, siger Bjørn Kristensen.

- For os har det været vigtigt, at Bjørn har de samme tanker om at drive centret, som vi har. På mange måder har Loop været vores 3. barn, siger ægteparret Jørgensen.

Niels og Marianne Jørgensen har også været aktive i hele opbygningen af Loop-kæden, der i dag tæller 101 centre. Deres eget center i Skagen har nr. 14 og åbnede i slutningen af august 2010.

- Vi var selv med til at sætte bygningen her i stand og har bygget det hele op.

Centret er i dag et rigtigt familiecenter, og det er også et fitnesscenter med flere mandlige medlemmer end Loop har på landsplan.

- Loop-kæden har 36 procent mænd, mens vi har 44 procent mænd, oplyser Marianne Jørgensen.

En af de aktive mænd møder vi, mens han cykler, så sveden driver på motionscyklen.

Sten Frøstrup Andersen er nemlig i gang med slutspurten i en venskabelig dyst mod andre medlemmer i centrene i Frederikshavn og Skagen.

Siden 26. januar har Sten Frøstrup Andersen været med i Kaloriedysten, som sluttede med udgangen af februar.

Hele 50.744 kalorier har Sten siden 26. januar forbrændt. Bedste kvinde i Skagen blev Helle Friis med 24.170 kalorier.

Det er blevet til rigtig mange timer på cyklen fortæller Sten Frøstrup Andersen, der den sidste dag i dysten først cyklede tre timer om morgenen og om 2,5 time om eftermiddagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...