7.A på Sæbygårdskolen fik den glade nyhed, at fire af elevernes foto var var blevet regionsvinder af Kræftens Bekæmpelses ”Cool uden røg” konkurrence.

SÆBY: Sæbygaardskolen har igen gjort sig positivt bemærket i en landsdækkende konkurrence.

Tirsdag den 29. oktober fik 7. A den glade nyhed, at fire af elevernes foto var var blevet regionsvinder af Kræftens Bekæmpelses ”Cool uden røg” konkurrence.

- 7.A havde frem til efterårsferien i dansktimerne arbejdet med foto og journalistik, så Kræftens Bekæmpelses konkurrence om rygning og identitet ”Cool Uden Røg” passede fint ind i vores undervisningsforløb, hvor vi samtidig kunne sætte fokus på rygningens dårligdomme, fortæller klasselærer Carina Jensen.

Klassen var delt op i seks grupper, som hver arbejdede med at lave et beskrivende foto, hvor de skulle tænke en fortællende opbygning sammen med et foto, der illustrerede teksten.

Vindergruppen, der bestod af Signe, Lotte, Kasper og Asger havde valgt at kalde deres billede ”Det er cool at være forskellig”.

De fire elever havde i deres foto taget udgangspunkt i deres egne vidt forskellige fritidsinteresser, som fylder meget i deres dagligdag, ja så meget at de slet ikke havde tid eller lyst til at tage den første smøg.

Lotte bruger meget tid på at anvende sine kreative evner med fremstilling af perlesmykker, hækling og knytning m.v. Signe interesserer sig meget for at lytte til musik, hvor TopGunn er hendes favorit. For Asgers og Kaspers vedkommende fylder idrætten meget, hvor der trænes mellem 3 og 5 dage ugentligt med henholdsvis badminton og fodbold.

Med dommerpanelets valg af gruppens vinderbillede fulgte en kontant belønning på 5000 kroner, der skal anvendes til en fælles oplevelse for 7.A.

Præmiechecken blev overrakt af Kræftens Bekæmpelses formand for lokalafdeling Frederikshavn, Fie Mølholt, der sammen med foreningens områdekonsulent Lise Aslak påskønnede såvel gruppens som hele klassens engagement og deres deltagelse i at udbrede kendskabet til rygningens uheldige virkninger.

Formanden for sundhedsudvalget, Christina Lykke gratulerede ligeledes med det flotte resultat og fremhævede, at deres undervisningsforløb flugtede fint med kommunens sundhedspolitik.

Da alle formalia var vel overstået blev der budt på nybagt kagemand til klassen og gratulanterne.

I atletikkonkurrencerne har Sæbygaardskolens elever altid været mellem de første over målstregen og i sidste måned kvalificerede 8. B sig til finalen i ”Fisk & Æd” konkurrencen.

Afdelingsleder Chris Kramme glæder sig på elevernes vegne og er ikke sen til at fremhæve skolens dygtige og engagerede lærerstab.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...