Det var veltrimmede medarbejdere, der var klar til servicere de tørstende danskere, på Skagens caféer og restauranter, efter at myndighederne havde givet lov til at åbne - med restriktioner - mandag 18. maj.

Skagen havde haft tre dage til, at varme op til Kristi Himmelfartsdagene, hvor det viste sig at bære frugt, at være klar med rigelige mængder væske, kød, fisk og brød Kristi Himmelfartsdag, hvor danskerne kom strømmende til Skagen som en tidevandsbølge.

For danskere var det - allesammen - de kom fra alle landsdele, idet både svenskere og nordmænd og andre udlændinge, endnu ikke har fået lov at besøge Danmark.

Allerede ved middagstid, var der fyldte borde på byens caféer og restauranter, hvor gæsterne kunne nyde Skagens delikatesser i hinandens selskab - under hensyntagen til afstand og antal, jævnfør de nye retningslinjer der skal sikre en begrænset smitterisiko ved genåbningen.

De fleste gæster havde valgt, at sidde udenfor i solen, hvor der skulle holdes mindst 1 meters afstand mellem forskellige selskaber.

Flere af byens serveringssteder kunne allerede om eftermiddagen meddele skuffede gæster, at alt var booket til aftenmenuen.

Og der bliver ingen "afterparty" med musik, dans og kolde drinks, da serveringsstederne er pålagt at skulle lukke kl. 24.

Se billederne og få resten af historien om hvordan Skagen genåbnede Kristi Himmelfartsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...