SKAGEN: Filmene i SeniorBio handler som regel om en enkelt person og hans/hendes forhold og liv, og det har også som regel været en udenlandsk film, der har været på programmet.

Efterårets sæson i SeniorBio lever halvvejs op til traditionen, hvis man kan bruge den betegnelse.

Den handler først og fremmest om livet for en enkelt person, en mand, og han er - eller har været - udlænding, men filmen foregår i Danmark, og det er en dansk film - en film som i øvrigt har vundet priser på en lang række filmfestivaler - Charmøren.

Charmøren er et intenst psykologisk drama om Esmail, en ung iransk mand, der desperat forsøger at finde en dansk kæreste, så han kan blive i Danmark.

Esmail arbejder som flyttemand, men hver aften tager han sit pæne jakkesæt på og sætter sig på den samme trendy vinbar i håbet om at møde og forføre den helt rette kvinde.

Som tiden er ved at rinde ud, træffer Esmail en ung iransk kvinde ved navn Sara og mod al forventning opstår ægte følelser.

Sara introducerer Esmail til det persiske miljø i København, og for første gang i lang tid føler Esmail, at han hører til.

Men jo tættere Esmail kommer på sit mål, jo tættere kommer en mystisk fremmed mand på at indhente ham. For Esmails kamp for et bedre liv har konsekvenser for andre end ham selv; konsekvenser han ikke længere kan undslippe.

Filmen er instrueret af Milad Alami, og i rollenn som Esmail ses Ardlan Esmail. På rollelisten er desuden blandt andre Lars Brygmann, Soho Rezanejad, Jesper Lohmann og Stine Fischer Christensen.

Filmen vises 20, 21, og 22, november - alle dage kl. 10.30, og som altid i Seniorbio, hører der en let frokostanretning på Jakobs Café med i billetprisen.

Billetter til filmen kan købes/reserveres via Skagen Bio's hjemmeside fra på mandag, 29. oktober kl. 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...