Socialt samvær og madlavning er en succes for en gruppe enlige mænd

KOMMUNEN: Socialt samvær og madlavning er en succes for en gruppe enlige mænd i Frederikshavn, der trods svære betingelser på grund af corona allerede har været i sving med grydeskeerne flere gange på Hånbækskolen siden opstarten i oktober.

- Vi må maksimalt være ti personer sammen i skolens køkken, så jeg hygger mig med ni enlige mænd, når vi i fællesskab taler om små og store problemer og samtidig rører i persillesovsen eller steger flæskestegen, fortæller Conny Fredborg.

Trods de nuværende stramme regler lykkedes det hende at starte et hold op den 22. oktober, og interessen var straks meget stor.

- Og det kom ikke bag på mig, for via kommunen havde en del enlige mænd allerede forespurgt om muligheden for at lave et madlavningshold i Ældre Sagen.

- De yderligere restriktioner i november måtte vi naturligvis overholde og derfor holde en pause, men det har ikke svækket interessen, og vi har således tre på venteliste, oplyser Conny Fredborg, der også er med i suppekøkkenet i Ældre Sagens lokaler i Søndergade 42B.

I det nye år forventer hun, at der kan blive plads til lidt flere deltagere, for efterspørgslen er stor.

- Vi holder den sociale fane meget højt på vores madlavningshold, og lige fra starten af kurset har snakken gået mellem de deltagende mænd om alt muligt, og om hvilken menu vi skal tilberede næste gang.

Conny Fredborg håber at få plads til flere på holdet i løbet af 2021, og her kan interesserede, enlige mænd kontakte hende på tlf. 20768751.

Conny Fredborg er i det hele taget noget af en ildsjæl, for hun stopper ikke ved madlavningen.

- I regi af Ældre Sagen mangler vi her i Frederikshavn et hold med seniordans, og det er mit håb, at vi kan komme i gang i starten af det nye år.

- Men vi mangler en instruktør, som vi hermed efterlyser til en omgang seniordans -naturligvis for både mænd og kvinder.

- Jeg har omtalt det for ”mine” mænd på madlavningsholdet, og selv om de så noget lamslået ud i første omgang, er jeg sikker på, at flere af dem godt vil være med til seniordans.

- Og deres kvindelige dansepartnere skal jeg nok sørge for, slutter Conny Fredborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...