Glæden var stor hos teamet bag DanCenter Ålbæk, da de var ude for at besigtige deres ny domicil.

Teamet, der står for feriehusudlejningens daglige drift, d.v.s. indlejrer Annette Bertelsen, ejer rådgiver Mads Jensen, service og rengøring Rikke Svensen og leder Gry Bigum Munck, kunne næsten ikke få armene ned af glæde, efter de havde fået nøglen til nybygningen på Skagensvej 57.

- Vi glæder os til at få mere plads, fortæller leder af DanCenter Ålbæk Gry Bigum Munck, der viser rundt og fortæller om nybygningen på Tage Madsen hjørnegrund, hvor håndværkerne havde travlt.

- Foråret og sommeren 2020 har været forrygende fortæller Gry. Det har været den mest travle periode vi har oplevet hos DanCenter Ålbæk. Vi har normalt mange danske familier, men oplever at efterspørgslen på feriehuse er blevet større, nu hvor flere danskere har opdaget, at man godt kan holde ferie i Danmark.

Geografisk dækker udlejningscentret et område fra Læsø i øst, og et område fra Lyngså i syd over Skagen til Kjul i vest. Det giver mange jobs i lokalområdet området.

- Vi er 15 helårsansatte og i højsæsonen hvor der skal bruges ekstra servicepersonale, er vi oppe på 80 medarbejdere i alt, fortæller Gry Bigum Munck.

Den nye bygning der er på ca. 270 kvadratmeter, indeholder mange nye faciliteter, for både personale og for gæsterne. Service- og rengøringsmedarbejderne har fået en stor hal, hvor de kan køre direkte ind, hvilket gør det noget nemmere når bilerne skal pakkes. Der bliver også plads til et stort parkeringsareal på pladsen foran nybygningen, der ligger med indkørsel fra Industrivej. - Det giver også mere ro, når gæsterne ankommer, i forhold til den trafikerede Skagensvej, forklarer Gry Bigum Munck.

Det nye DanCenter Ålbæk forventes at være klar til, at tage imod endnu flere gæster i uge 43.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...