SKAGEN: Den 2. onsdag i maj er Dagplejens Dag over hele landet. Dagplejerne har fået en årlig dag, for at kunne markere sig og øge dagplejens synlighed i offentligheden og myndighederne.

I Skagen var 14 dagplejere og deres børn samlet for at fejre dagens med manér.

Sådan fortæller Maria-Louise Schaltz Nygaard fra dagplejen i Skagens forældreråd, og hun fortsætter:

Dagen startede med fælles boller og frugt i legestuelokalerne på Kappelborg, inden flokken gik i optog gennem byen.

Barnevognene var alle flot pyntet med balloner og flag, målet var Skagen Bamsemuseum, hvor en overraskelse ventede børnene. Overraskelsen på museet var børnenes velkendte lilla bamseven, som delte rosiner ud til alle. Børnene fik mulighed for, at hilse på den store bamse og få taget billeder med den.

Det søde personale på museet havde, til stor glæde, også sørget for bamsekiks og vingummibamser. Efterfølgende fik optoget selskab af bamsemaskotten, som fulgte alle tilbage til Kappelborg, hvor en lækker frokost og en middagslur var i vente.

Om eftermiddagen var alle forældre og søskende inviteret til familiekoncert. Først sang de små et par sange om deres bamsevenner.

Bagefter underholdt Michael Back både store og små til den store guldmedalje. Samtidig kunne alle hygge sig med kaffe og lækker kage, som dagplejens forældre havde sørget for.

Der blev danset, grinet, leget, fjollet og hygget ligesom det i dagplejen hører sig til. Så alt i alt må man sige, at alle havde en rigtig dejlig dag.

Vi vil fra forældrerådets side gerne takke vores sponsorer mange gange. Uden jer, havde vi ikke kunne holde så festligt et arrangement.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...