- Vi har fået ja til en ansøgning hos Slots- og Kulturstyrelsen og kan derfor med stor glæde - for anden gang i vores sommerprogram ved Krudttårnet, præsentere Caspar Phillipson, meddeler Jan Michael Madsen.

Derfor kan vi lørdag denne weekend kl 20.00 og søndag kl 13.00 byde på en herlig stund med Caspar Phillipson.

Caspar er en uforlignelig sanger og i hans The Good Old Days Show møder vi et stærkt britisk præget show. Caspar er da også halv britte af afstamning.

I showet hører man både Monty Python sange og mere kendte danske og engelske evergreens på setlisten, hvor man har kunnet synge med.

Ved det første besøg i starten af vores sommerprogram, var der koldt og blæsende. Næsten en kontinuerlig vejrtilstand denne sommer.

Men i denne weekend er melding rigtig god, så vi håber at mange vil finde vej til et par super musikalske oplevelser ved byens gamle Krudttårn denne weekend.

Der er fri adgang til Krudttårnspladsen og man kan med fordel tage børnene med, for der er også spændende oplevelser til dem, f.eks. Tordenskiolds Skattejagt og så kan man komme i søkrig og prøve Krudttårnets helt nye børne kanoner.

Her har du ganske gratis en sjælden chance for under vores breddegrader, at nyde en hyggelig koncert med en af Danmarks bedste stemmer, kendt fra b.la. Lyset Over Skagens første opsætning, fra film og teater og selvfølgelig, de to teaterkoncerter HISTORIEN om KØBSTADEN og KRIGEN om VARTEGNET, som blev spillet ved netop Krudttårnet i 2018 og 2019.

Her tog Caspar publikum med storm med hans fantastiske stemme.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...