Menighedsrådet ved Skagen kirke ønsker at prioritere sorgarbejdet i kirken og derfor begynder der nu et nyt og spændende tilbud fra oktober 2020. Kirken skriver følgende:

Det hedder ”Caféen – for jer der har mistet en nærtstående”, og med det tilbud, ønsker Skagen kirke at give mulighed for, at mennesker, der har mistet en af deres nærmeste, kan mødes i uformelle og helt trygge rammer.

Caféen bliver et sted, hvor man kan snakke om alt mellem himmel og jord, men også om det, der fylder i forbindelse med, at man har mistet en af sine kære.

Vi vil skabe et hyggeligt café miljø, hvor vi drikker kaffe sammen, får lidt sødt til ganen, snakker og hygger os. Samtidig bliver det også et miljø, hvor man kan dele sine erfaringer om det at have mistet, eller man kan bare være til stede og lytte til andres erfaringer. Det er ofte rigtig godt, at være sammen med mennesker, der har erfaret noget af det samme som en selv, man har ligesom en fælles platform og forstår hinanden på en særlig må

Igennem flere år, har der været mulighed for, at deltage i Sorggrupper ved Skagen kirke, det er rigtig godt for dem, der har været med i det. Men måske er du en af dem, der aldrig kom med i en Sorggruppe, måske fordi tilbuddet ikke var der, da du havde brug for det, eller måske havde du bare ikke lige modet til at deltage.

Der kan vi sige, at Caféen er en anden mulighed for dig, der har mistet. I Caféen vil der ikke være strukturerede samtaler, som en gruppeleder tager sig af. I Caféen snakker man bare på kryds og tværs, og giver plads for hinanden i den samtale, der nu opstår hen over kaffen.

Det er helt gratis at deltage i Caféen, og man kan bare droppe in eller være der fra start til slut.

Det bliver den første tirsdag i hver måned fra kl. 15.30 – 17.30 og fra oktober til og med maj måned. I Caféen melder man sig ikke til, eller fra for den sags skyld, her kommer man bare som man er og deltager i det hyggelige café miljø.

Caféen er i Sognehuset, og det er for ALLE der har mistet, uanset om man har været med i Sorggruppe eller ej.

Skagen kirke glæder sig meget over, at kunne tilbyde samvær i Caféen, og vi håber, at man i Skagen vil tage rigtig godt imod tilbuddet og kigge forbi, hvis man er en af dem, der har mistet en nærtstående.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...