Kokkenes åbner lørdag 3. november en afdeling med gode burgere, som man enten kan tage med hjem eller spise i en særlig del af restauranten

SKAGEN: Cafe & Restaurant Kokkenes har mange muligheder med deres køkken og lokaler ved Kulturhus Kappelborg. Samtidig synes indehaver Kim Severinsen, at der i Skagen mangler et sted, hvor man kan købe burgere, som han gerne vil lave dem.

- Vi vil lave gode burgere til en fornuftig pris. Vi åbner for burgerkonceptet 3. november, og folk kan både spise burgere i en del af restauranten og tage burgerne med hjem.

Tanken er, at Burger K Skagen skal have indgang fra gården ved kulturhuset, og her skal man også sidde, hvis man vil spise en burger.

- Vi kommer til at have vores rigtige restaurant til at sidde i den forreste del af lokalet, som gæsterne altid har gjort, forklarer Kim Severinsen.

Han har sammen med personalet udtænkt tre typer for burgere, hvor af den ene bliver the K vegetarian.

- Burgeren bliver lavet af soya- og kidneybønner, rødbeder og urter, forklarer Kim Severinsen.

Kokkenes har også været i gang med at ændre på deres menukort til ftokost, hvor du kan få en anden form for burger.

- Kokkenes slider er braiseret durocgris,som serveres med flæskesvær og blomkålpickles, siger Kim Severinsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...