En række foreninger inviterer til borgermøde 9. september

SKAGEN: ”Hvad skal der ske med Skolemarken?” Det er det store samtaleemne, når en rækkelokale aktører, sammen med Frederikshavn Kommune, inviterer alle interesserede skagboer til borgermøde mandag den 9. september på Kappelborg i Skagen.

Skolemarken rummer et hav af muligheder med sin attraktive beliggenhed midt i Skagen. En stor åben plads, som desværre bliver brugt alt for lidt. Det vil en række lokale ildsjæle og aktører nu lave om på – og de har brug for skagboernes hjælp til at finde de helt rigtige idéer til, hvordan Skolemarken igen kan komme til at summe af liv.

- Vi mangler de rigtige idéer og inputs til, hvordan vi gør Skolemarken attraktiv, så mange flere vil bruge området. Der har igennem årene været flere idéer på tegnebrættet og for et par år siden fik pladsen også ny indretning, men der er stadig alt for få, som bruger den. Vi vil gerne høre skagboerne, hvad de synes, Skolemarken skal bruges til. Derfor håber jeg også, at rigtig mange vil komme og give deres besyv med, siger Allan Kastor, formand for Skagen Erhvervsforening og Foreningen for Skagens levende byrum, der stod bag etableringen af legepladsen og skaterbanen ved Kappelborg.

Har du en go’ idé?

Initiativgruppen består af Skagen Byting, Skagen Rotary Klub og Foreningen for udvikling af Skagens levende byrum. I foråret henvendte gruppen sig til Frederikshavn Kommune.

Sammen blev de enige om at afholde et borgermøde, hvor skagboerne får mulighed for at aflevere deres idéer til, hvordan Skolemarken kan aktiveres og hvad der skal til for, at flere bruger området.

- Skolemarken har stor betydning for Skagen – og naturligvis vil vi gerne være med til at lave et borgermøde, hvor skagboerne kommer til orde. Det er en åben mulighed, hvor alle kan deltage og aflevere deres idéer. Og samtidig er det en del af et lokalt initiativ, hvor gode lokale kræfter efterfølgende vil arbejde videre med de ideer, der kommer frem på borgermødet, siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Tilmeld dig borgermødet

Borgermødet finder sted mandag den 9. september kl. 19.00 – 21.00 på Kulturhus

Kappelborg i Skagen. Alle interesserede skagboer er meget velkomne til at tilmelde sig ved at sende en mail til: SILJ@frederikshavn.dk – tilmeldingen skal ske senest torsdag 5. september kl. 12.00.

På borgermødet vil Birgit Hansen byde velkommen, Allan Kastor vil fortælle om status på Skolemarken, og hvad der er sket indtil nu, hvorefter der vil blive rig mulighed for at udveksle idéer i mindre grupper.

Efter borgermødet vil initiativgruppen arbejde videre med de idéer og inputs, der er kommet frem på mødet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...