Uge 29 i Skagen er andet end dyre biler og postnummer 2900. Uge 29 er også Open by Night for børnene.

Skagen Handelsstandsforening havde igen inviteret børnene til deres helt egen Open by Night om torsdagen med masser af aktiviteter for børn og mange gode tilbud i forretningerne for hele familien.

Det blev en dag og aften, hvor der var trængsel i midtbyen med masser af gæster. Allerede fra formiddagen var børnene i gang med leg og hop i det store hoppeland ved Kappelborg. Skaterbanen blev også flittigt brugt og den store Highjumper fik børnene godt op i luften med elastikspring.

Om eftermiddagen var SSP på besøg med aktiviteter. Her blev spillet fodbold på 2 små baner, danset limbo og kastet med vandballoner. Det hele tilsat høj musik og engagerede medarbejdere. Med på turen var også gruppen #UngNord, med ungeambassadørerne Stine Mikkelsen og Ida Risager Jensen fra Skagen. De er med til at lave aktiviteter for de unge i lokalområdet.

Et af aftenens store trækplastre var de 2 store showtraktorer. Både børn og voksne var fascineret af maskinerne med de store hestekræfter og flere gange under aftenen blev traktorerne startet op, så de kunne høres over hele midtbyen.

Ved Vandkunsten var der udstilling af Motorcrosser fra Cross Klub Nord i Skagen og forskellige knallerter fra klubben Topstykket i Skagen. I gågaden havde Novabil stillet flotte biler i gadebilledet.

Brandmændende fra Skagen stillede med 3 brandbiler. Brandbilen med lift blev en stor succes, hvor man med en lift kunne blive kørt op i mange meters højde og se Skagen for oven. Midt under det hele blev de 2 af bilerne kaldt ud til en brand i Skagen, men var heldigvis hurtigt tilbage.

På Viggo Hansens Plads havde Farm Fun fra Aalbæk et lille mini-zoo, hvor børnene kunne kæle for geder og hamster. Det var også populært at ride på de 2 ponyer de havde med.

På turen fra Bamsemuseet og ind i gågaden fik Børge Bandit lavet mange ballondyr til børnene i løbet af aftenen.

Flere forretninger havde gjort noget ud af og lave noget for børnene. Et sted kunne man grave efter rav og få det i en nøglering. Et andet sted kunne man tegne på en trold og få taget foto med paryk.

Det var også tilfredse forretninger der kunne se tilbage på en god Open by Night.

Karina Larsson fra B og B: - Det er gået forrygende godt – glade kunder og samtidig krydstogtsgæster der har haft en fest i Skagen i dag.

Samme kommentarer har butikschef Mathis Munk fra Sport24: - Super god dag og glade gæster. Godt med Open by Night for børn og hele familien og børnene synes godt om at der er en konkurrence i butikken.

En dag/aften med mange gæster i Skagen, sjove aktiviteter, forretninger med gode tilbud og et vejr der var Open by Night-vejr - det er sommer i Skagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...