Traditionen tro holder Skagen Handelsstandsforening Open by Night i både uge 29 og 30. Torsdag 18. juli står det i børnenes tegn, når foreningen inviterer til Børnenes Open by Night fra kl. 18 – 22.

Det hele tyvstarter allerede kl. 11, hvor der bliver et kæmpe hoppeland ved Kappeborg. Er man mere til en vovet forlystelse, kan varmt anbefales et besøg i en Highjumper – elastikspring. Både til hoppeland og highjumper skal der betales entré.

Kom og se de fedeste maskiner i Skagen Centrum på Skolevej. Rabbit Pulling Team, som holder til i Hjallerup, møder op med deres store showtruck, som indeholder de frygtindgydende maskiner, der bruges rundt omkring i hele Europa, til Tractor Pulling Shows.

Den blå Ford med navnet ”RABBIT G’N MAD”, og den røde Massey Ferguson, med navnet ”RABBIT G’N WILD”. Maskinerne har over 4.000 HK, de kører på ethanol, har en hastighed på baghjulene på ca. 135 km. i timen, og har vundet et hav af priser. Maskinerne vil blive startet op i løbet af aftenen, så fædrene kan komme og sparke dæk, og børnene kan blive fotograferet siddende på traktorerne.

På Viggo Hansens Plads kommer brandmændende fra Skagen og præsenterer deres brandbil. I gågadebilledet bliver der også udstilling af biler fra Novabil og hvis vejret tillader det, kommer der flotte amerikanerbiler. Ved Vandkunsten findes udstilling af crosser og knallerter.

Farm Fun i Aalbæk kommer med mini zoo med klappevenlige dyr. Desuden kan man prøve ponyridning mod et lille beløb.

Har man ikke fået nok af dyr, kan Børge Bandit hjælpe med det. Han går rundt og laver ballondyr til børnene.

Open by Night betyder også at butikkerne har åbent til kl. 22. De forretningsdrivende har gjort noget ekstra ud af aftenen og fyldt butikkerne med gode tilbud.

Så handelsstandsforeningen opfordrer alle børn til at tage familien og vennerne med og nyde en dejlig aften i Skagen.

Open by Night Torsdag 25. juli bliver med Kræmmermarked tema.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...