SKAGEN: Big Joe Louis er kendt som Englands power vokal nummer 1, og spiller sin deltablues, så den rammer publikum lige på og hårdt. 8. marts gæster han Kulturhus Kappelborg i Skagen. Senere er der bluesnights 15. marts, 11. maj og 1. juni.

Big Joe Louis er hjemme i England frontmand i et af landets bedste bluesbands (Big Joe Louis & the Blues Kings, red.), og er kendt for sin kompromisløse guitarstil, sin energi, karisma og ikke mindst sin gammeldags charme, så vi forventer en fed stemning med masser af feeling og god musik.

Med sig på Kappelborg har Big Joe Louis, Dave Stevens (tidl. Paul Lamb & the Kingsnakes) på ”doghousebass”, finske Mikko Peltola på trommer, og den danske musiker Peter Nande på mundharpe. De to sidstnævnte har begge flere gange tidligere optrådt på Kappelborg, og kan foruden til nærværende koncert også opleves til The Blues Train Festival på Kappelborg til maj.

Flere blå nætter

Koncerten er den første ”BluesNight” koncert på Kappelborg i år, men allerede fredagen efter 15. marts er der mere blues på programmet.

Her kan publikum glæde sig til en aften fyldt med blues og rock’n’roll, når den danske blues og rock’n’roll sangerinde Michelle Birkballe i godt selskab med hele Danmarks Rock Nalle går på scenen.

BluesNight koncerterne fortsætter i maj, hvor bluestoget ”The Blues Train Festival” rammer Skagen lørdag 11. maj og sæsonen slutter traditionen tro med en ægte Blues Jamboree lørdag 1. juni .

Denne gang med deltagelse af bl.a. den anerkendte norske bluesmusiker Knut Eide, danske Troels Jensen og ikke mindst Mik Schack på vaskebræt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...