Koncerten og turnéen er en hyldest til Rock Nalle

SKAGEN: Måske er der nok flere generationer mellem Michelle Birkballe og Rock Nalle, men musikalsk er de hinandens nærmeste, og slægtskabet mellem dem er tydeligst, når de giver sig i kast med de sorte amerikanske musikgenrer rock’n’roll, soul og blues.

- Så publikum kan glæde sig til en aften med høj stemning, og alle de gode gamle hits, lyder det fra Kappelborg.

Det bliver efter al sandsynlighed også en af de sidste gange, at man kan opleve 76 årige Rock Nalle med et stort band - stemmen er på toppen, men kroppen er slidt efter et langt og hårdt levet liv.

- Koncerten og turnéen er således også en hyldest til Rock Nalle, fortæller Michelle Birkballe, som flere gange tidligere har optrådt sammen med Rock Nalle, og blandt andet har kunnet opleves på TV2 Charlie.

- Jeg har til denne turné og koncerten på Kappelborg samlet et hold af musikere, der har spillet med ham (Rock Nalle, red.) igennem tiden, og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer! Det er once in a lifetime, lyder det begejstret fra Michelle Birkballe, som tilbage i 2014 gæstede Kappelborg for første gang.

Med sig på Kappelborg har Michelle Birkballe de danske musikere Jakob Baumgartner på guitar, Josef Baumgartner på piano, Jakob Skytte på bas, Eddie Jarl på trommer og ikke mindst Ulrik Bust på sax.

Koncerten er en del af Blues Nights på Kappelborg. Til maj er det bl.a. Big Creek Slim og Troels Jensen, der er på banen, og i Kristi Himmelfartsferien er det traditionen tro Blues Jamboree med blandt andre Mik Schack, som går på scenen.

Gældende for alle Blues Nights er, at det for ud for koncerterne er muligt at tilkøbe en særlig bluesmenu på Greens Pub & Café.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...